Våra tjänster

Strategi-peppen

Är du egenföretagare, eller platschef på företaget? Kantas dina arbetsdagar av att du ofta ligger lite efter eller är det en ständig kamp för att intäktssidan ska öka?

Är det för dig som för så många andra att det kan vara lite svårt att fokusera och ha en ordentlig plan för ditt arbete eller dina anställda?

Man har hamnat i ekorrhjulet och har svårt att själv komma ur det. Frågan om hur man tar sig ur det har snurrat både ett och fyra varv, det som dock inte har dykt upp är lösningen.

Men tänk om lösningen kan vara att man tar hjälp utifrån. Att ta extern hjälp av någon som kikar igenom vilka strategier som behöver sättas, vad som görs bra och vad som behöver adderas.

Hur fantastiskt vore det inte att äntligen få ordning och struktur i det dagliga arbetet. Ännu bättre är ju att någon kan hjälpa till med det.

Strategi-peppen är just den hjälpen. Tillsammans med mig går vi igenom er verksamhet, identifierar vad som kan vara just er nyckel till framgång och lägger en plan på hur ni ska ta er dit.

I Strategi-peppen ingår:

  • Konsultation för att se vilket område/områden vi ska lägga fokus på (tidsåtgång cirka 2 timmar)
  • Workshops där vi tillsammans jobbar fram er strategi*
  • Backoffice arbete *
  • Verktyg för er att tillämpa i er verksamhet och i ert arbetssätt
  • Strategisk plan för arbetet framåt
             *totalt cirka 15 timmar

(ordinarie pris, Strategi-peppen 10.900 SEK exkl moms)

Mini mentorn

Pass på!

Teckna ditt avtal senast fredag 31/5 så ingår Mini-mentorn!

Efter att vi arbetat igenom Strategi-peppen, så hörs vi av 1-2 ggr i veckan och stämmer av hur er planering inför veckan ser ut, och om det finns något att justera. Vi gör också uppföljning på hur det har gått med det som var planerat för den gångna veckan. Ett typ av mentorskap helt enkelt som ni kan nyttja för att se så ni är på rätt väg.

Mini mentorn:

1 gång i veckan hörs vi av på telefon eller via digitalt möte och ser över hur ni tänkt lägga upp er arbetsvecka. Vi kikar på om det är en rimlig arbetsbörda och att det prioriteras i rätt ordning.

En uppföljning görs i samband med detta, för att kika bakåt och se hur det har gått. Hur påverkades er planering av oförutsedda uppgifter, hur lyckades ni med punkterna och hur känns det.

Tidsåtgång: cirka 1 timme per träff

(ordinarie pris, Mini mentorn:  1500 SEK exkl moms per träff
6.000 SEK exkl moms 1 månad)

PRIS:
Teckna avtal för Strategi-peppen senast 31/5 och få reducerat pris. Ni får då tillgång till Mini mentorn 1 månad!

7.500 SEK exkl moms.

Total rabatt: 9.400 SEK exkl moms

Genomgång av din verksamhet


Precis som man gör en besiktning av bilen eller en genomgång hos läkaren så kan det vara bra att ibland låta sitt företag få sig en ordentlig genomkörare. Vad görs rätt, vad kan vi ändra på och vad är inte alls nödvändigt längre.Detta är svårt att göra själv, men med opartiska ögon kan det ge en riktig nytändning.

Projektledning

Att driva igenom ett projekt, stort eller litet, kan vara en utmaning. Samtidigt som fullt fokus ska finnas på den dagliga verksamheten, ska projektet rulla på felfritt.
Ta hjälp av oss så får ni det bästa av båda världarna.
 

Hållbara strategier

Något som väldigt många tampas med är att hitta tiden till allt som ska göras i sin verksamhet. Men behöver det vara så? Nej det behöver det ju faktiskt inte vara. Som egen har man så klart mycket att stå i, men tidsbristen handlar många gånger om att man inte har en tydlig strategi och dom rätta verktygen.

Personalfrågor

Känns det motigt att få personalen motiverad, eller är ni i ett skede där det är dags för utbildning? Efter flertalet roller i arbetslivet som inneburit personalansvar, har jag goda kunskaper gällande personalpolitik.
 

Maxa säljet

I de allra flesta branscher och verksamheter så jobbar man med sälj i någon form. Det kanske inte är kärnan i verksamheten, men det är likväl en avgörande faktor för om det ska hålla i längden. A. Strödin Konsult kan hjälpa er med verktygen som får just ert företag att nå de mål som ni satt upp.

Affärsutveckling

Vad är egentligen affärsutveckling?
Precis som det låter så är det just utveckling av ert företag/organisation.
Sitter ni fast och vet inte hur ni tar er vidare? Vill ni hitta fler ben att stå på? Står ni inför ett generationsskifte och vill samtidigt göra en förändring? Hör av er så ser vi på just er fråga.

Har du en fundering på annat än ovantstående? Ingen fråga eller är för liten, JUST ASK!
Hör av er så kika vi på upplägg och prisbild.

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan.